Produse naturiste, magazin online produse naturiste, ceaiuri si tincturi, tratamente naturiste

Expert Naturist

Natura e mai aproape de tine

Bine ai venit în magazinul online de produse naturiste Expert Naturist! Îți stăm la dispoziție cu o gamă largă de produse 100% naturale și cu tratamente naturiste menite să te ajute în prevenirea afecțiunilor medicale.

Ține medicul departe cu produse naturiste!

În ziua de azi, prea multe persoane consumă produse naturiste în timp ce suferă de o boală sau afecțiune, însă puțini pun accent pe prevenție. Chiar dacă ești aparent sănătos, organismul tău este expus zilnic la o serie de boli și infecții transmisibile din mediul înconjurător. De aceea, dacă folosești produse naturiste din timp, îți vei crește imunitatea față de riscurile la care te expui zilnic.

La Expert Naturist vei găsi o gamă largă de tratamente naturiste pentru întărirea organismului tău!

Îți punem la dispoziție ceaiuri si tincturi naturiste pentru cele mai cunoscute boli:

Toate aceste produse naturiste sunt avizate corespunzător conform legislației în vigoare.

Dacă ai întrebări sau dorești recomandări de produse sau tratamente naturiste, contactează-ne folosind formularul de pe pagina de contact!

Ultimele produse adaugate:

Tinctura de Napraznic, Sterilitate, tulburări de ciclu menstrual, chisturi ovariene, cancer mamar -pulmonar –uterin, impotență, leucemie, sechele după iradiații, fibromatoze

Tinctura de Napraznic
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctură de păducel și valeriană, Afecţiuni cardiace cu substrat nervos, Hipertensiune arterială, Angină pectorală, Insomnii, Aritmie, Afecţiuni aortice, Cardiopatie ischemică, Aritmii cardiace, Anemii, Afecţiuni circulatorii, Spasmofilie, Varice, Stenoză mitrală

Tinctura de Paducel si Valeriana
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Sirop de Catina

Sirop de Catina
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Copyright © 2012 Expert Naturist. All rights reserved | Powered by Expert Online & Web Design Brasov