Ceai afectiuni gastro-intestinale - Afectiuni gastro-intestinale - Produse naturiste

Expert Naturist

Ceai afectiuni gastro-intestinale

Pret: 35.00 RON
Adauga in cos
Ceai afectiuni gastro-intestinale

Acest ceai este o combinaţie din mai multe plante medicinale cum ar fi: Coada calului Equisetum arvense, Coada şoricelului Alchillea millefolium, Flori de salcâm Robinia pseudacacia, Gălbenele Calendula Officinalis, Ghinţură Gentiana lutea, Răchitan Lythrum salicaria, Rostopască Chelidonium majus, Mentă Mentha piperita, Sunătoare Hypericum perforatum, Tătăneasă Symphytum officinale, Ţintaură Centaurium erythraea.

Indicaţii: Ulcer gastric, ulcer duodenal, ulcer pe bază nervoasă, ulcer vechi cu nişă; Gastrite hiperacide; Duodenite acute şi cronice, enterite, enterocolite; Colite de fermentaţie şi putrefacţie, atonii digestive; Dispepsie, colici abdominale, cancer de colon si de rect în faze incipiente.

Mod de preparare: Se face o infuzie dintr-o lingură mare de plante şi 500 ml apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 de minute.

Mod de întrebuinţare: Se va consuma trei pahare pe zi, cu o jumătate de oră înainte de principalele mese. Pentru afecţiuni cronice, se recomandă administrarea împreună cu trei linguri de tinctură de ghinţură pe zi.

Rol terapeutic: Elimină hiperaciditatea, vindecă ulcerul indiferent de localizare sau vechime, cicatrizant, dispare colita de fermentaţie, calmează afecţiunile provocate de nervii stomacali etc. Pentru persoanele care suferă de ulcer recomandăm şi tinctura de ghinţură, care cicatrizează ulcerul vechi (cu nişă).

Ulcerul nu trebuie operat pentru că boala poate să recidiveze, tinctura de ghinţură în combinaţie cu ceaiul descris în acest prospect cicatrizează ulceraţia.

Regimul alimentar: În timpul tratamentului se vor evita mâncărurile care nu sunt suportate de stomac: murături, condimente, prăjeli , mâncăruri acide, grăsimi etc.

Gramaj: 350 g.
Necesar 30 zile tratament.

Pret: 35.00 RON
Adauga in cos
230

Produse asemanatoare

Marul Lupului, Nas, gât şi sinusuri: polipi, amigdalită, Piele: Eczeme, dermatoze, infecţii cu ulceraţii, răni, tăieturi, arsuri, opăriri, regenerarea pielii (stimularea colagenului şi elastinei), stimulează formarea de noi celule;Circulaţie: varice, plebite, ulcer varicos;
Aparatul gastro-intestinal: Colite, diaree cu tenesme şi cu senzaţia că nu ai terminat, hemoroizi interni, dureri rect

Tinctura de Marul Lupului
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctura de Leurda, Tromboflebite, tromboze, ateroscleroze, hipertensiune arterială, viermişori intestinali, sclerodermie, psoriazis, acnee, hipercolesterolemie (efect depurativ, detoxifiant puternic) accidente vasculare.

Tinctura de Leurda
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctura de Papadie, Diabet, hipercolesterolemie, afecțiuni hepato-biliare, ateroscleroză

Tinctura de Papadie
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Copyright © 2012 Expert Naturist. All rights reserved | Powered by Expert Online & Web Design Brasov