Ceai diuretic, afectiuni renale - Afecţiuni renale - Produse naturiste

Expert Naturist

Ceai diuretic, afectiuni renale

Pret: 35.00 RON
Adauga in cos
Ceai diuretic, afectiuni renale

Acest ceai este o combinaţie din mai multe plante medicinale cum ar fi: Afin Vaccinum myrtillus, Albăstrele Centaurea cynus, Coada calului Equisetum arvense, Coada şoricelului Alchillea millefolium, Codiţe de cireşe Cerasum avium, Drăgaică Galium molugo, Mesteacăn Betula pendula, Muguri de pin Turiones, Troscot Polygonum aviculare, Trei fraţi pătaţi Viola tricolor, Turiţă mare Agrimonia eupatoria, Splinuţă Solidago virgaurea.

Indicaţii: Calculoză renală, piatră, nisip la rinichi; Incontinenţă urinară; Infecţii urinare, retenţie urinară; Polikiurie; Litiază renală, insuficienta renala; Perinefrita, sindrom nefrotic.

Mod de preparare: Se face o infuzie din două linguri mari de plante la un litru apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 de minute .

Mod de administrare: Se beau cinci căni pe zi, înainte de mese cu jumătate de oră şi între mese (în loc de apă) dimineaţa la 7, la 10, la 14, la 17 şi seara la 20, pe stomacul gol. Pentru boli cronice ale rinichilor, se va consuma chiar doi litri de ceai pe zi dublându-se cantitatea administrată. Nu are contraindicaţii. Durata de administrare este în funcţie de cronicitatea bolii de la 1 la 6 luni (trei recomandat pentru cei cu un rinichi extirpat). Pentru persoanele cu un rinichi extirpat (scos) se recomandă două doze pe an, preventiv. Pentru afecţiuni renale singurul remediu este ca rinichilor să li se mărească diureza, consumându-se cât mai mult ceai .

Regim alimentar: Când rinichii sunt inflamaţi , se va evita mâncărurile băuturile reci, alcoolul şi cafeaua.Este un ceai diuretic care curăţă şi regenerează rinichii. Cura cu ceai este binevenită şi pentru persoanele care nu au afecţiuni renale, în scopul regenerării timp de o lună pe an.

Gramaj: 330 g.
Necesar 30 zile tratament.

 

Pret: 35.00 RON
Adauga in cos
210

Produse asemanatoare

Marul Lupului, Nas, gât şi sinusuri: polipi, amigdalită, Piele: Eczeme, dermatoze, infecţii cu ulceraţii, răni, tăieturi, arsuri, opăriri, regenerarea pielii (stimularea colagenului şi elastinei), stimulează formarea de noi celule;Circulaţie: varice, plebite, ulcer varicos;
Aparatul gastro-intestinal: Colite, diaree cu tenesme şi cu senzaţia că nu ai terminat, hemoroizi interni, dureri rect

Tinctura de Marul Lupului
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctura suedeza, bitter, Cefalee, ameţeli, tulburări de memorie, neurastenie, stări depresive, psihoze, epilepsie, balbism (bâlbâială), trumatisme cranio-cerebrale, mastoidite, tulburări de auz, acufene, aftoze, nevralgii dentare, disfagii, afecţiuni gastrice şi afecţiuni hepato-biliare, parazitoze intestinale, hemoroizi interni, fistule perianale, cancer, arsuri, eczeme, erizipel, cicatrice chel

Tinctura Suedeza, bitter
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctura de Ienupar, Cistite, prostatite, uretrite, hidropizie, calculi renali, gută

Tinctura de Ienupar
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Copyright © 2012 Expert Naturist. All rights reserved | Powered by Expert Online & Web Design Brasov