Tinctura de Papadie - Afectiuni gastro-intestinale - Produse naturiste

Expert Naturist

Tinctura de Papadie

Pret: 30.00 RON
Adauga in cos
Tinctura de Papadie

Compoziţie plante medicinale: Rădăcini şi tije de păpădie, pălincă de pară 40 grade.

Păpădia (Taraxacum officinale) posedă nenumărate virtuţi medicinale, rădăcinile sunt cele care au cele mai multe proprietăţi medicinale, având o acţiune benefică asupra ficatului, colecistului şi pancreasului.
Tinctura de păpădie este un extract în alcool din rădăcina şi tijele de păpădie

Durata curei: O cura durează cel puţin 14 zile. În cazul bolilor cronice, poate dura şi 3-4 săptămâni. Fac excepţie persoanele subponderale, anemice, cărora efectele drenoare puternice ale acestei plante le pot crea o anumita stare de slăbiciune. În boli cum ar fi diabetul, psoriazisul, anumite forme de cancer, cura cu păpădie se prelungeşte pe perioada mai multor luni, ea acţionând ca un catalizator al proceselor de vindecare.

Boli de ficat: hepatită, hepatită cronică, ciroza hepatică, diskinezie biliară, litiază biliară, colecistită, dispepsie:
Cura se va urma pe parcursul a 28 de zile 14 zile cinci zile pauză şi iarăşi 14 zile în felul următor: trei linguriţe pe zi înainte de masă cu jumătate de oră goală sau dizolvată în ceaiul pentru afecţiuni hepato-biliare. Tinctura de păpădie va dizolva pietrele la fiară eliminându-le sub formă de mâl.

Diabet: studiile făcute în Statele Unite pe un grup de voluntari au pus în evidenţă faptul ca o cură de câteva săptămâni, cu tinctură de păpădie, corelata cu o alimentaţie adecvată, ameliorează diabetul considerabil. Aproape jumătate din voluntarii insulino-dependenţi şi-au redus progresiv doza de insulina, unii, la indicaţia medicului, renunţând complet la ea.
Se fac cure de lunga durata; simplă se va lua în doză de 2 linguriţe de trei ori pe zi după principalele mese, în ceaiul adjuvant pentru diabet-o lingură la fiecare cană de ceai consumată; în cazul persoanelor cu o greutate corporală peste cea normală, doza putând fi dublata. Are atât efecte directe de scădere a glicemiei, cât si un efect de stimulare a funcţiei pancreatice.

Hipercolesterolemie, ateroscleroză, insuficienţă circulatorie:
Se vor bea zilnic timp de 14 zile 4 linguriţe pe zi 2 dimineaţa şi două seara înainte de culcare, goale sau dizolvate în ceaiul pentru afecţiuni circulatorii.

Contraindicaţii: nu se cunosc. A se evita consumul de antibiotice sau citostatice pe durata curei!

Gramaj: 500 ml.

Pret: 30.00 RON
Adauga in cos
91

Produse asemanatoare

Marul Lupului, Nas, gât şi sinusuri: polipi, amigdalită, Piele: Eczeme, dermatoze, infecţii cu ulceraţii, răni, tăieturi, arsuri, opăriri, regenerarea pielii (stimularea colagenului şi elastinei), stimulează formarea de noi celule;Circulaţie: varice, plebite, ulcer varicos;
Aparatul gastro-intestinal: Colite, diaree cu tenesme şi cu senzaţia că nu ai terminat, hemoroizi interni, dureri rect

Tinctura de Marul Lupului
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctura de Leurda, Tromboflebite, tromboze, ateroscleroze, hipertensiune arterială, viermişori intestinali, sclerodermie, psoriazis, acnee, hipercolesterolemie (efect depurativ, detoxifiant puternic) accidente vasculare.

Tinctura de Leurda
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctura de Papadie, Diabet, hipercolesterolemie, afecțiuni hepato-biliare, ateroscleroză

Tinctura de Papadie
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Copyright © 2012 Expert Naturist. All rights reserved | Powered by Expert Online & Web Design Brasov