Tinctura de Pufulita cu Flori Mici si Ghimpe - Afectiuni ale prostatei - Produse naturiste

Expert Naturist

Tinctura de Pufulita cu Flori Mici si Ghimpe

Pret: 30.00 RON
Adauga in cos
Tinctura de Pufulita cu Flori Mici si Ghimpe

Compoziţie plante medicinale: Pufuliţă cu flori mici , ghimpe, pălincă de pară 40 grade.

Dintre bolile prostatei, adenomul sau hipertrofia benignă de prostată, cum este denumita ştiinţific această maladie, este cea mai răspândita. Acest adenom este o tumora benigna - în general, de mărimea unei caise, uneori mai mare sau mai mica - formată în jurul canalului prin care se scurge urina din băşica udului, pe care îl poate comprima uneori complet, situaţie ce necesita introducerea unei sonde. Vezica urinară este, deci, primul organ ce are de suferit in cazul îmbolnăvirii glandei prostatice.

Cauza acestei boli nu este pe deplin elucidată, dar se ştie că apare la bărbaţii în etate de peste 40-50 de ani, prin ruperea unor echilibre hormonale, şi la bărbaţii care au băut şi au mâncat in exces. De notat este faptul că boala este mai răspândita printre şoferi, de unde şi necesitatea ca, la primele semne de jenă la urinat, aceştia să consulte un urolog.

Simptomele bolii constau, la debut, în urinatul mai frecvent în a doua jumătate a nopţii. Apoi, micţiunile devin mai dese si ziua, însoţite de o oarecare dificultate în golirea vezicii şi de o senzaţie de evacuare incompleta. Într-un stadiu avansat al bolii, trebuie un efort din partea bolnavului pentru a mai putea urina. Netratată, hipertrofia prostatei, aceasta tumora benigna, devine cu timpul o boala destul de grava, ce-l poate răpune pe bolnav. Orice bărbat care observa scăderea presiunii şi subţierea jetului urinar să intre la bănuiala, să consulte medicul, care, prin anamneza şi un simplu tuşeu rectal, poate pune capăt acestei maladii. Obişnuirea cu boala poate avea un final dramatic: adenomul avansează, apar hemoragii repetate, infecţii şi insuficienţă renală si cardiopulmonară finala.

Indicaţii: Adenom de prostată, Litiază prostatică, Prostatită, Cancer de prostată, Retenţii urinare.

Mod de utilizare: Se ia câte două linguriţe de tinctura, diluată în jumătate de pahar de ceai de pufuliţă cu flori mici, de trei ori pe zi.

Rezultatele sunt impresionante. În cele 20 de cazuri studiate, simptomele s-au ameliorat în doar doua săptămâni, iar într-o luna, au dispărut. Tratamentele cu plante pentru afecţiuni ale prostatei se fac pe durata lunga: 4-6 luni, cu o pauza de 1-2 luni, după care se reiau.

Gramaj: 500 ml.
 

Pret: 30.00 RON
Adauga in cos
136

Produse asemanatoare

Marul Lupului, Nas, gât şi sinusuri: polipi, amigdalită, Piele: Eczeme, dermatoze, infecţii cu ulceraţii, răni, tăieturi, arsuri, opăriri, regenerarea pielii (stimularea colagenului şi elastinei), stimulează formarea de noi celule;Circulaţie: varice, plebite, ulcer varicos;
Aparatul gastro-intestinal: Colite, diaree cu tenesme şi cu senzaţia că nu ai terminat, hemoroizi interni, dureri rect

Tinctura de Marul Lupului
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctura de Ienupar, Cistite, prostatite, uretrite, hidropizie, calculi renali, gută

Tinctura de Ienupar
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Tinctura de Pufuliţă cu Flori Mici şi Ghimpe, Adenom de prostată, Litiază prostatică, Prostatită, Cancer de prostată, Retenţii urinare

Tinctura de Pufulita cu Flori Mici si Ghimpe
Pret: 30.00 RON
Vezi detalii »

Copyright © 2012 Expert Naturist. All rights reserved | Powered by Expert Online & Web Design Brasov